Warmtepompen

Climafed WARMTEPOMPEN RESIDENTIËLE VERVANGING & RENOVATIE vertegenwoordigt producenten en distributeurs van warmtepompsystemen voor residentiële vervanging en renovatie.

Full electric grond-water, lucht-water, lucht-lucht-warmtepompen, hybride warmtepompsystemen en warmtepompboilers bieden in renovatie een energiezuinig, duurzaam en toekomstbestendig alternatief voor bestaande systemen voor ruimteverwarming, sanitair-waterverwarming of koeling. 

De leden werken nauw samen met overheden, architecten, installateurs en energiedistributiebedrijven om de transitie naar groenere oplossingen te bevorderen, garanderen technisch geschoold personeel, naleving van wettelijke criteria en beschikken over infrastructuur om vakmensen te ondersteunen en op te leiden.

Climafed WARMTEPOMPEN heeft ook samen met FRIXIS, de Belgische koninklijke vereniging voor koude en luchtbehandeling, een eigen infoplatform: www.InfoWarmtePomp.be (Frans: www.InfoPompeaChaleur.be), dat niet-merkgebonden antwoorden biedt op vragen van particulieren en professionals over warmtepompen.